Перейти к основному содержанию

Вечір на позитиві: гарні новини середи, 26 вересня

Триває укріплення Азову, бюджет із профіцитом, Порошенко із декларацією США, а сховища повні газу - кому там піввареника не вистачило?
""

Волкер вручив Порошенко символічну копію декларації США про невизнання анексії Криму

Вручення символічної друкованої копії пройшло під час участі Президента Порошенко в роботі 73-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН в штаб-квартирі Організації Об’єднаних Націй. При цьому Курт Волкер додав, що ця декларація за духом і буквою схожа з декларацією, прийнятою в 1940 році в.о. Державного секретаря США Самнером Веллесом щодо невизнання Сполученими Штатами радянської окупації балтійських країн. Чим закінчилася врешті решт окупація для Совєтів та для країн Балтії, всім відомо – да ті Совєти зараз і де Балтіка? Так отож.

ДФС запустила для тестування E-Receipt

E-Receipt – нова інформаційна система реєстрації і обліку реєстраторів розрахункових операцій. Вона передбачає онлайн реєстрацію пристроїв без подання до контролюючих органів будь-яких паперових документів і не вимагає абонентської плати за користування ним. «Даний сервіс надає можливість платникам вибрати із запропонованого списку господарську одиницю, де розміщено касу, пілотний проект, в якому вона візьме участь, і зареєструвати в режимі онлайн касу і касирів», - пояснили в ГФС. А ви можете й надалі розказувати, як нічєво нє міняєццо, як усе кругом покрали і тільки дух піввреника літає над пустеллю.

На узбережжі Азовського моря проведено тактичні навчання по відбиттю агресії з моря

На виконання розпорядження командувача Об’єднаних сил на узбережжі Азовського моря снайперські групи закріпили навички дій в різних умовах обстановки, кулеметники підвищили точність стрільби в русі та із укріплень, а водії броньованих «Хамвеїв» удосконалили майстерність керування під час руху в колонні, розгортанні в бойовий порядок та виконання оборонних маневрів на узбережжі. Таким чином спільні тактичні навчання по відбиттю та стримуванню агресії з моря пройшли вдало. А оскільки для нас кожне життя важливе, то особливу увагу приділили наданню домедичної допомоги на полі бою та евакуації поранених з під вогню противника.

Україна вже забезпечила себе газом на опалювальний сезон

Про це розказав головний виконавчий директор «Нафтогазу» Юрій Вітренко. Наявного обсягу газу у підземних сховищах України вже достатньо для стабільного проходження опалювального сезону, можете спокійно посилати усіх пацяпесиків у напрямку пішого еротичного походу на кожні їх вскукарєкі про те, як Україна взимку замерзне. Ага, вже замерла. Вп’яте.

В Україні зареєстрували два нові індустріальні парки: «Захід Ресурс» і «Тернопіль»

Реєстрацією таких поки що дещо незвичних для країни штук займається Міністерство економічного розвитку і торгівлі України. Перший парк буде розташований у місті Городок Львівської області. Заявлений строк функціонування індустріального парку – 30 років. Пріоритетними видами економічної діяльності в індустріальному парку будуть: виробництво харчових продуктів та безалкогольних напоїв, зберігання і переробка продукції рослинництва і тваринництва; текстильне виробництво, виробництво одягу, шкіри, виробів із тканини і шкіри та інших матеріалів з використанням інноваційних технологій; оброблення деревини та виготовлення виробів з деревини; машинобудування, приладобудування, виробництво електричного, електронного та оптичного обладнання; логістичні послуги. Другий – відповідно зрозуміло з назви - створюється на інвестиційно привабливій земельній ділянці площею 15 Га за ініціативи Тернопільської міської ради. Функціональне призначення парку: переробна промисловість (первинна та вторинна переробка сільськогосподарської сировини, виробництво харчових продуктів, виробництво продуктів дитячого харчування); професійна наукова та технічна діяльність (дослідницька діяльність на предмет покращення якості продукції та використання нових технологій, ІТ-кластер).

Держбюджет зведено з профіцитом 25 млрд грн

Для тих, хто у терміни не дуже, то профіцит – це коли є більше, ніж треба. Це як дефіцит, тільки навпаки. Згідно з даними Держказначейства, профіцит загального фонду держбюджету в серпні склав 23,6 млрд грн. За період січень-серпень цифра трішки менша, але теж із знаком плюс - 7,42 млрд грн. Але зубіжілі можуть продовжувати роїтися над вкидами від пацяпесиків, в яких все пропало. 

 

У самурая нет цели, есть только путь. Мы боремся за объективную информацию.
Поддержите? Кнопки под статьей.